11 март, 2017
Webcafe.bg публикува информация за рекламата на ПП "Демократи за силна България" на сайта, в рамките на кампанията за „Избори за Народно събрание 2017“, които ще се проведат на 26.03.2017. Договор.
28 февруари, 2017
Webcafe.bg публикува информация за рекламата на ПП "Българска Нова Демокрация" на сайта, в рамките на кампанията за „Избори за Народно събрание 2017“, които ще се проведат на 26.03.2017. Договор
13 февруари, 2017
Webcafe.bg публикува информация за рекламата на КП "Движение Да България" на сайта, в рамките на кампанията за „Избори за Народно събрание 2017“, които ще се проведат на 26.03.2017. Договор
13 февруари, 2017
Във връзка с предстоящите «Избори за Народно събрание 2017», които ще се проведат на 26 март 2017 г, "Уебкафе“ ЕАД съобщава, че ще приема заявки за предизборна реклама в Webcafe.bg u Chronicle.bg според официалните тарифи на двете медии описани на адрес http://advertising.webcafe.bg/prices.html. Всички договори с политическите партии и коалиции ще бъдат публикувани в секцията "Новини" в страницата http://advertising.webcafe.bg.
07 октомври, 2016
Webcafe.bg публикува информация за рекламата на ПП "Движение България на гражданите" на сайта, в рамките на кампанията за предстоящите «Избори за президент и вицепрезидент». Договор
26 септември, 2016
Във връзка с предстоящите «Избори за президент и вицепрезидент», които ще се проведат на 6 ноември 2016 г, "Уебкафе“ EAD съобщава, че ще приема заявки за предизборна реклама в Webcafe.bg u Chronicle.bg според официалните тарифи на двете медии описани на адрес http://advertising.webcafe.bg/prices.html. Пакетните предложения за предизборна реклама може да намерите тук. Всички договори с политическите партии и коалиции ще бъдат публикувани в секцията "Новини" в страницата http://advertising.webcafe.bg.
5 август, 2016
Тази година лятото за феновете на спорта е всичко друго, но не и скучно с две ключови спортни събития за по-малко от месец. По случай предстоящата олимпиада, екипът на SportCafe ще подготви отделна рубрика, където ще се отрязват резултатите и новините от провежданите олимпийски игри.
10 юни, 2016
Един от най-чаканите спортни турнири на континента е времето, в което за един месец всичко е футбол. За да отговори на нуждите на своите фенове, журналистите от SportCafe ще подготвят отделен канал. В него място ще намерят всички новини, резултати и анализи посветени на едно от най-очакваните първенства.
01 юли, 2016
С началото на най-любимият слънчев месец, екипът на Webcafe стартира за трета поредна година лятната рубрика SummerCafe. В нея и през тази година ще публикуваме непрестанен набор от статии, с които да ви забавляваме докато сте в офиса или докато ни четете от морето.
31 март, 2016
От днес, екипът на Webcafe.bg стартира нова рубрика AdCafe на страниците на сайта. В нея ще ви срещаме както с въздействащи рекламни кампании от цял свят, така и с маркетинг специалисти, с които ще си говорим за иновациите в сферата. Място в секцията ще намерят и последните новини от сферата на маркетинга и рекламата.
24 Септември, 2015
Въздействащ, по-въздействащ, най-въздействащ. От м.Септември, екипът на Webcafe.bg предлага и нов рекламен формат, който нарекохме impact wallpaper. Форматът представлява синхронизирано показване на тапет, мегаборд банер и банер 300х600. Отличните резултати на формата се дължат на две основни причини: липсата на друг рекламодател на страницата при показването му и огромната рекламна площ позволяващо цялостно разгръщане на посланието. CPM 45 лв, с включен капинг до 3 на уникален.
20 Септември, 2015
12,11,10,9,8,7...007 Bond Café-мястото, в което ще намерите всичко касаещо предстоящата премиера на Спектър, най-новият филм разглеждащ живота на любимия ни английски шпионин. Webcafe.bg и Форум Филм ще създадат специална рубрука Bond Café, в която читателите ни ще могат да намерят цялата налична информация около Спектър. От това какви изненади ни готви новия фил, до най-големите злодеи в поредицата до момента, през любимите ми питиета през годините и разбира се, живота на спиращите дъга Бонд Момичета.
11 Септември, 2015
Във връзка с предстоящата кампания за Местни избори 2015, "Уебкафе " ЕАД съобщава, че ще приема заявки за предизборна реклама с 50% оскъпяване върху официалните тарифи. Всички договори с политическите партии и коалиции ще бъдат публикувани в секцията "Новини" в страницата http://advertising.webcafe.bg
20 Юли, 2015
В разгара на един от най-горещите месеци, Webcafe.bg стартира своята авторска видео секция. Редакторският екип на медията всяка седмица ще подготвя серия от спортни и лайфстайл видеа, с които ще споделя интересни факти и събития вълнуващи аудиторията на медията.

А на своите Рекламодатели, екипът предлага възможност за подготвянето на тематични видеа и излъчване на pre-roll реклама.

CPM е 35 лв на 1000 импресии.
01 Юли, 2015
В най-горещите летни месеци, Webcafe.bg стартира за втора поредна година тематичния канал SUMMER Café, който за 2014 реализира над 1 млн импресии. В него ще намерите много истории от плажни дневници, пътеписи, съвети, коментари, най-очакваните летни филми и съвети за здравето и почивката.

Свържете се с нас за повече информация относно промоционалните пакети за реклама в канала.
23 Октомври, 2014
От ноември на Webcafe.bg ще стартира нов тематичен канал "Winter is coming".
Той ще заеме мястото на "Autocafe".
В него ще намерите разнообразна информация - от най-очакваните филми/сериали и музикални премиери до съвети за здравето и почивката.

Свържете се с нас за повече информация относно промоционалните пакети за реклама в канала.
03 Октомври, 2014
Webcafe.bg публикува информация за рекламата на ПП "Нова България" на сайта, в рамките на кампанията за избори за народни представители, състояли се на 5.10.2014.
Фактура
22 Август, 2014
Във връзка с предстоящата кампания за избор на народни представители на
5 октомври 2014 г.,
"Уебкафе БГ" ЕООД съобщава, че ще приема заявки за предизборна реклама с 50% оскъпяване върху официалните тарифи.
Всички договори с политическите партии и коалиции ще бъдат публикувани в секцията "Новини" в страницата http://advertising.webcafe.bg.
15 Май, 2014
Webcafe.bg публикува договора си с Реформаторския блок за кампанията за европейските избори.
Договор за реклама
Фактура
15 Април, 2014
Във връзка с предстоящата кампания за избор на членове на европейския парламент 2014, Webcafe съобщава, че ще приема заявки за предизборна реклама по официални тарифи, без оскъпяване и без право на отстъпки за количество.

Всички договори с политическите партии и коалиции ще бъдат публикувани в секцията на Новини в страницата http://advertising.webcafe.bg
Януари, 2011
Webcafe.bg подписа договор с Gemius България за използване на рекламната система AD Ocean.
Ноември, 2010
Webcafe.bg спечели първо място в категория “Общност, Кауза, Събитие” на конкурса “БГ САЙТ 2010”.
Юли, 2010
Webcafe.bg спечели първо място в категория “Текстово съдържание” на конкурса “Български награди за Уеб 2010” организиран от Българската уеб асоциация (BWA).
Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на „Закона за авторското право и сродните им права“. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.

© WebCafé BG Ltd. Всички права запазени.

.