13 февруари, 2017
Във връзка с предстоящите «Избори за Народно събрание 2017», които ще се проведат на 26 март 2017 г, "Уебкафе“ ЕАД съобщава, че ще приема заявки за предизборна реклама в Webcafe.bg u Chronicle.bg според официалните тарифи на двете медии описани на адрес http://advertising.webcafe.bg/prices.html. Всички договори с политическите партии и коалиции ще бъдат публикувани в секцията "Новини" в страницата http://advertising.webcafe.bg.
07 октомври, 2016
Webcafe.bg публикува информация за рекламата на ПП "Движение България на гражданите" на сайта, в рамките на кампанията за предстоящите «Избори за президент и вицепрезидент». Договор
26 септември, 2016
Във връзка с предстоящите «Избори за президент и вицепрезидент», които ще се проведат на 6 ноември 2016 г, "Уебкафе“ EAD съобщава, че ще приема заявки за предизборна реклама в Webcafe.bg u Chronicle.bg според официалните тарифи на двете медии описани на адрес http://advertising.webcafe.bg/prices.html. Пакетните предложения за предизборна реклама може да намерите тук. Всички договори с политическите партии и коалиции ще бъдат публикувани в секцията "Новини" в страницата http://advertising.webcafe.bg.
5 август, 2016
Тази година лятото за феновете на спорта е всичко друго, но не и скучно с две ключови спортни събития за по-малко от месец. По случай предстоящата олимпиада, екипът на SportCafe ще подготви отделна рубрика, където ще се отрязват резултатите и новините от провежданите олимпийски игри.
10 юни, 2016
Един от най-чаканите спортни турнири на континента е времето, в което за един месец всичко е футбол. За да отговори на нуждите на своите фенове, журналистите от SportCafe ще подготвят отделен канал. В него място ще намерят всички новини, резултати и анализи посветени на едно от най-очакваните първенства.
01 юли, 2016
С началото на най-любимият слънчев месец, екипът на Webcafe стартира за трета поредна година лятната рубрика SummerCafe. В нея и през тази година ще публикуваме непрестанен набор от статии, с които да ви забавляваме докато сте в офиса или докато ни четете от морето.
31 март, 2016
От днес, екипът на Webcafe.bg стартира нова рубрика AdCafe на страниците на сайта. В нея ще ви срещаме както с въздействащи рекламни кампании от цял свят, така и с маркетинг специалисти, с които ще си говорим за иновациите в сферата. Място в секцията ще намерят и последните новини от сферата на маркетинга и рекламата.
24 Септември, 2015
Въздействащ, по-въздействащ, най-въздействащ. От м.Септември, екипът на Webcafe.bg предлага и нов рекламен формат, който нарекохме impact wallpaper. Форматът представлява синхронизирано показване на тапет, мегаборд банер и банер 300х600. Отличните резултати на формата се дължат на две основни причини: липсата на друг рекламодател на страницата при показването му и огромната рекламна площ позволяващо цялостно разгръщане на посланието. CPM 45 лв, с включен капинг до 3 на уникален.
20 Септември, 2015
12,11,10,9,8,7...007 Bond Café-мястото, в което ще намерите всичко касаещо предстоящата премиера на Спектър, най-новият филм разглеждащ живота на любимия ни английски шпионин. Webcafe.bg и Форум Филм ще създадат специална рубрука Bond Café, в която читателите ни ще могат да намерят цялата налична информация около Спектър. От това какви изненади ни готви новия фил, до най-големите злодеи в поредицата до момента, през любимите ми питиета през годините и разбира се, живота на спиращите дъга Бонд Момичета.
11 Септември, 2015
Във връзка с предстоящата кампания за Местни избори 2015, "Уебкафе " ЕАД съобщава, че ще приема заявки за предизборна реклама с 50% оскъпяване върху официалните тарифи. Всички договори с политическите партии и коалиции ще бъдат публикувани в секцията "Новини" в страницата http://advertising.webcafe.bg
20 Юли, 2015
В разгара на един от най-горещите месеци, Webcafe.bg стартира своята авторска видео секция. Редакторският екип на медията всяка седмица ще подготвя серия от спортни и лайфстайл видеа, с които ще споделя интересни факти и събития вълнуващи аудиторията на медията.

А на своите Рекламодатели, екипът предлага възможност за подготвянето на тематични видеа и излъчване на pre-roll реклама.

CPM е 35 лв на 1000 импресии.
01 Юли, 2015
В най-горещите летни месеци, Webcafe.bg стартира за втора поредна година тематичния канал SUMMER Café, който за 2014 реализира над 1 млн импресии. В него ще намерите много истории от плажни дневници, пътеписи, съвети, коментари, най-очакваните летни филми и съвети за здравето и почивката.

Свържете се с нас за повече информация относно промоционалните пакети за реклама в канала.
23 Октомври, 2014
От ноември на Webcafe.bg ще стартира нов тематичен канал "Winter is coming".
Той ще заеме мястото на "Autocafe".
В него ще намерите разнообразна информация - от най-очакваните филми/сериали и музикални премиери до съвети за здравето и почивката.

Свържете се с нас за повече информация относно промоционалните пакети за реклама в канала.
03 Октомври, 2014
Webcafe.bg публикува информация за рекламата на ПП "Нова България" на сайта, в рамките на кампанията за избори за народни представители, състояли се на 5.10.2014.
Фактура
22 Август, 2014
Във връзка с предстоящата кампания за избор на народни представители на
5 октомври 2014 г.,
"Уебкафе БГ" ЕООД съобщава, че ще приема заявки за предизборна реклама с 50% оскъпяване върху официалните тарифи.
Всички договори с политическите партии и коалиции ще бъдат публикувани в секцията "Новини" в страницата http://advertising.webcafe.bg.
15 Май, 2014
Webcafe.bg публикува договора си с Реформаторския блок за кампанията за европейските избори.
Договор за реклама
Фактура
15 Април, 2014
Във връзка с предстоящата кампания за избор на членове на европейския парламент 2014, Webcafe съобщава, че ще приема заявки за предизборна реклама по официални тарифи, без оскъпяване и без право на отстъпки за количество.

Всички договори с политическите партии и коалиции ще бъдат публикувани в секцията на Новини в страницата http://advertising.webcafe.bg
Януари, 2011
Webcafe.bg подписа договор с Gemius България за използване на рекламната система AD Ocean.
Ноември, 2010
Webcafe.bg спечели първо място в категория “Общност, Кауза, Събитие” на конкурса “БГ САЙТ 2010”.
Юли, 2010
Webcafe.bg спечели първо място в категория “Текстово съдържание” на конкурса “Български награди за Уеб 2010” организиран от Българската уеб асоциация (BWA).
Всички публикувани текстове и изображения са под закрила на „Закона за авторското право и сродните им права“. Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение е забранено.

© WebCafé BG Ltd. Всички права запазени.

.